Η ομάδα της Creative Finch συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τις ικανότητες και τις εμπειρίες που χρειάζονται για να ολοκληρώνει με επιτυχία τα έργα που αναλαμβανει.

Στο δημιουργικό τομέα, η Πωλίνα Ντιστάνοβα, αναλαμβάνει να επιμεληθεί για εσάς τη δημιουργία πρωτότυπων λογοτύπων και επαγγελματικών καρτών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας. Επιμελείται όλα τα έντυπα που απαιτούνται για την επικοινωνία των στόχων της επιχείρησής σας και για την προώθηση των προιόντων και των υπηρεσιών σας.

Στον τομέα του διαδικτύου, ο Αντώνης Πανταζόπουλος, θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει τη προσωπική ή εταιρική σας ιστοσελίδα με βάση τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας. Πέρα από αυτό αναλαμβάνει τη μελέτη και το σχεδιασμό ειδικών εφαρμογών σε επίπεδο διαδικτύου.

Η ομάδα φροντίζει για την ουσιαστική παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα και αναλαμβάνει τη προώθηση των προιόντων και των υπηρεσιών σας μέσω κατάλληλων καταχωρήσεων και διαφημίσεων.

Η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα καταγράψει τις απαιτήσεις του κάθε έργου, θα σας προτείνει λύσεις και σας βοηθήσει να επιλέξετε τη καλύτερη.

Παρακολουθούμε το χρονοδιάγραμμα κάθε έργου και σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή τους. Παραδίδουμε τα έργα μέσα στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα χωρίς καθυστερήσεις και κρυφά κόστη.

Για εμάς δεν είστε απλά άλλος ένα πελάτης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας και αναπτυξης.

Γιατι να μας επιλεξετε;

1.

Μας ενδιαφερουν οι μακροχρονες σχεσεις

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας πορείας. Με συνέπεια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών!

2.

παραμενουμε πιστοι στα χρονοδιαγραμματα

Υλοποιούμε τα έργα τηρώντας προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει. Στα έργα μας δεν υπάρχουν κρυφά κόστη και ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον πελάτη!

3.

Συνδυαζουμε ολες τις απαραιτητες δεξιοτητες

Η ομάδα απαρτίζεται από γραφίστες και προγραμματιστές οι οποίοι συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και εργάζονται με γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!

  • Ελληνικά
  • Engish

Leave a Reply

Your email address will not be published.