Επαγγελματικές Κάρτες

Η επαγγελματική σας κάρτα αποτελεί έναν από τους τρόπους για να κρατήσετε την επαφή με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας.

Έχετε κατά νου ότι, οτιδήποτε σας βοηθάει να μένετε εσείς και η επιχείρησή σας στο μυαλό των πελατών σας θα πρέπει να το αξιοποιείτε. Και η επαγγελματική σας κάρτα είναι ένα από αυτά!

Μιά καλά σχεδιασμένη κάρτα προσδίδει από μόνης της κύρος και σιγουριά για εσάς και την δραστηριότητά σας. Αποτυπώνεται στη μνήμη των πελατών σας και μπορούν εύκολα να ανατρέξουν σε αυτήν.

Επομένως η επαγγελματική σας κάρτα είναι ένα από τα σημεία που προτείνουμε να μην κάνετε έκπτωση στην ποιότητα της.

Επαγγελματικές Κάρτες

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με δύο διαφορετικούς τρόπους:

α) Παραγγελία εκτυπωμένων καρτών
Με αυτή την υπηρεσία, σχεδιάζουμε τη μακέτα των καρτών σας και φροντίζουμε για την εκτύπωσή τους. Η εκτύπωση γίνεται σε επιλεγμένα τυπογραφεία που παρέχουν σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες.

β) Παραγγελία μακέτας καρτών
Με αυτή την υπηρεσία, σχεδιάζουμε τη μακέτα των καρτών σας. Σας παραδίδουμε τα απαραίτητα αρχεία και εσείς φροντίζετε για την εκτύπωσή τους.
Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Επικοινωνείστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σχεδιάσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή Επαγγελματική Κάρτα! Για τη φόρμα επικοινωνίας πατήστε εδώ.

Δείγματα Δουλειάς

Μπορείτε να δείτε ένα μέρος από τις Επαγγελματικές Κάρτες που έχουμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας πατώντας εδώ

Γιατι να μας επιλεξετε;

1.

Μας ενδιαφερουν οι μακροχρονες σχεσεις

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας πορείας. Με συνέπεια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών!

2.

παραμενουμε πιστοι στα χρονοδιαγραμματα

Υλοποιούμε τα έργα τηρώντας προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει. Στα έργα μας δεν υπάρχουν κρυφά κόστη και ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον πελάτη!

3.

Συνδυαζουμε ολες τις απαραιτητες δεξιοτητες

Η ομάδα απαρτίζεται από γραφίστες και προγραμματιστές οι οποίοι συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και εργάζονται με γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!

  • Ελληνικά
  • Engish