Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα αφορά την εικόνα της επιχείρησης όπως έχει επιλέξει να την προβάλει στο χώρο που δραστηριοποιείται. Κάθε μέσον που χρησιμοποιεί για να έρθει σε επαφή με το ευρύ περιβάλλον της (πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, επενδυτές, υπαλλήλους) αποτελεί μέρος της εταιρικής της ταυτότητας.

Η εικόνα προς τα έξω φτιάχνεται με ένα δυνατό λογότυπο, με τις επαγγελματικές κάρτες, με τα έντυπα που χρησιμοποιεί, με τα ηλεκτρονικά έγγραφα που διακινεί (εσωτερικά και εξωτερικά), με τις παρουσιάσεις που διενεργεί, τις συσκευασίες των προιόντων της, τις προωθητικές ενέργειες στο marketing (φυλλάδια, email marketing, newsletters, social media), τα διαφημιστικά banners (συμμετοχή σε εκθέσεις και εκδηλώσεις), τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιεί (εταιρικά αυτοκίνητα, φορτηγά) και το διαδίκτυο.

Όλα αυτά τα μέσα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα βασικά εταιρικά χαρακτηριστικά (πχ χρώμα, γραμματοσειρές, ύφος, σχεδιασμός, υλικό) και να αποπνέουν τη φιλοσοφία λειτουργίας, το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της επιχείρησης.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τις εξής υπηρεσίες:

α) Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας
Με αυτή την υπηρεσία, σχεδιάζουμε για εσάς όλα τα έντυπα που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας. Για τα ηλεκτρονικά έγγραφα (εγγραφα γραφείου, παρουσιάσεις) δημιουργούμε και σας παραδίδουμε τα αντίστοιχα templates για το MS Office. Για τα έντυπα μέσα, επιλέγουμε τα υλικά εκτύπωσης και φροντίζουμε για την εκτύπωσή τους. Η εκτύπωση γίνεται σε επιλεγμένα τυπογραφεία που παρέχουν σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες.

β) Συμμετοχή σε Project
Η ομάδα μας μπορεί να συμμετέχει σε project μεγαλύτερου εύρους αναλαμβάνοντας την υπηρεσία του σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητος.
Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Επικοινωνείστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σχεδιάσουμε για εσάς την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας! Για τη φόρμα επικοινωνίας πατήστε εδώ.

  • Ελληνικά
  • Engish