Λογότυπα

Το λογότυπο είναι ένα γραφιστικό στοιχείο με το οποίο αναγνωρίζεται άμεσα μια επιχείριση, ένα προιόν ή μια υπηρεσία. Στόχος του λογότυπου είναι προσδιορίζει μια επιχείριση και να παραμένει διαχρονικά αξέχαστο στο μυαλό πελατών της.

Μπορεί να αποτελείται από ένα εικονίδιο ή μια λέξη ή από κάποιο συνδυασμό εικονιδίων και λέξεων.

Το λογότυπο συνδέεται άμεσα με μια επιχείριση, την ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια της ζωής της και χρησιμοποιείται σε όλες τις δραστηριότητές της. Σπάνια αλλάζει και ως εκ τούτου θα πρέπει εξ' αρχής να είναι πρωτότυπο, αντιπροσωπευτικό της επιχείρησης ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι και λειτουργικό.

Χρησιμοποιείται σε όλα τα εκτυπώσιμα και ηλεκτρονικά έγγραφα της επιχείρισης και στην ιστοσελίδα της. Συμμετέχει σε όλες τις προωθητικές ενέργειες της επιχείρισης και αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης μάρκας (brand).

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τις παρακάτω υπηρεσίες:

α) Παραγγελία λογότυπου
Με αυτή την υπηρεσία, σχεδιάζουμε τη μακέτα του λογότυπού σας και σας παραδίδουμε τα ηλεκτρονικά αρχεία εικόνων ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίσταση.

β) Εταιρική ταυτότητα
Με αυτή την υπηρεσία, αναλαμβάνουμε να ενσωματώσουμε το λογότυπο σας στα μέσα που απαρτίζουν την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας (επιστολόχαρτα, φάκελοι αλληλογραφίας, διαφημιστικά έντυπα, κα). Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρική ταυτότητα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνείστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σχεδιάσουμε το λογότυπο της επιχείρησής σας! Για τη φόρμα επικοινωνίας πατήστε εδώ.

Δείγματα Δουλειάς

Μπορείτε να δείτε ένα μέρος από τα Λογότυπα που έχουμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας πατώντας εδώ

Γιατι να μας επιλεξετε;

1.

Μας ενδιαφερουν οι μακροχρονες σχεσεις

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας πορείας. Με συνέπεια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών!

2.

παραμενουμε πιστοι στα χρονοδιαγραμματα

Υλοποιούμε τα έργα τηρώντας προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει. Στα έργα μας δεν υπάρχουν κρυφά κόστη και ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον πελάτη!

3.

Συνδυαζουμε ολες τις απαραιτητες δεξιοτητες

Η ομάδα απαρτίζεται από γραφίστες και προγραμματιστές οι οποίοι συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και εργάζονται με γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!

  • Ελληνικά
  • Engish