Παρουσία στο Διαδύκτιο

 

Η ομάδα της Creative Finch αναλαμβάνει να δημιουργήσει την ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε την αρτιότερη παρουσία στο διαδίκτυο.

 

Ανεξάρτητα εάν θέλετε να έχετε μια παρουσίαση της προσωπικής ή επαγγελματικής σας δραστηριότητας, μια δυναμική ιστοσελίδα ειδικών προδιαγραφών ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα η ομάδας μας θα μελετήσει, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει για εσάς λύσεις ώστε να πετύχετε τους βραχυπρόσθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους σας.

 

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το κάθε έργο με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες, επιθυμίες αλλά και τους στόχους του κάθε πελάτη μας. Συζητάει και καταγράφει τις απαιτήσεις σας και δημιουργεί ένα ή περισσότερα προσχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

 

Υλοποιεί τα έργα με βάση το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και το συμφωνημένο κόστος. Σας ενημερώνει μετά την ολοκλήρωση κάθε φάσης. Μετά το πέρας της υλοποίησης σας παρουσιάζουμε το τελικό αποτέλεσμα και σας εκπαιδεύουμε στη βασική χρήση του.

 

Για την Creative Finch η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου. Αν επιθυμείτε η ομάδα μας αναλαμβάνει τη συντήρηση και την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας με βάση κάποια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες υποστήριξης.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Η ομάδα μας δημιουργεί τη σελίδα σας στο Facebook, στο Instagram, το λογαριασμό σας στο Tweeter και το κανάλι σας στο Youtube. Φροντίζει για την τακτική σας παρουσία σε όλα τα μέσα ανεβάζοντας για λογαριασμό σας υλικό για τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.

 

Σχετικά με το Youtube η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει για εσάς σύντομα βίντεο για την προώθηση των προιόντων και των υπηρεσιών σας.

 

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς ένα Κατάστημα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ETSY και να το γεμίσει με τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η πλατφόρμα ETSY αφορά δημιουργούς που επιθυμούν να πουλούν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω του διαδικτύου.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Επικοινωνείστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να σχεδιάσουμε για εσάς και την επιχείρησή σας μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδύκτιο! Για τη φόρμα επικοινωνίας πατήστε εδώ.

Γιατι να μας επιλεξετε;

1.

Μας ενδιαφερουν οι μακροχρονες σχεσεις

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας πορείας. Με συνέπεια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών!

2.

παραμενουμε πιστοι στα χρονοδιαγραμματα

Υλοποιούμε τα έργα τηρώντας προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει. Στα έργα μας δεν υπάρχουν κρυφά κόστη και ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον πελάτη!

3.

Συνδυαζουμε ολες τις απαραιτητες δεξιοτητες

Η ομάδα απαρτίζεται από γραφίστες και προγραμματιστές οι οποίοι συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και εργάζονται με γνώμονα τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!

  • Ελληνικά
  • Engish